Holmsbu kirke – Sommeren 2023

 In HVA SKJER

De siste årene har besøket i Kunstnerkirken hatt sterk vekst. Dette skyldes blant annet sommerkonserter der historiene bak kunsten i kirken blir fortalt, gjerne i samarbeid med artister som vanligvis ikke opptrer som kirkemusikere.

I sommer vil opplevelsen av kunsten bli utvidet med utstillinger og kulturarrangementer i det tidligere gravkapellet på kirkegården. og det hele skjer under «tittelen» Kunstnerkirken & Kulturkapellet Holmsbu.

(Klikk på «Les mer» for info og linker til hele sommer-programmet)

 

Bårerommet i kapellet er utsmykket av Simonetta Saenger, datter av kunstneren Alberto Rosati. Hennes motiv, «Livets tre», har kanskje vært «Norges mest hemmelige kunstverk»

Stor spennvidde
Både kulturkapellet og kunstnerkirken holder åpent i helgene fra pinse og ut august. Alle søndagene blir det arrangementer enten i kulturkapellet eller kirken. I Kunstnerkirken legges det opp til seks «kunstkonserter» bygget på temaer fra bildene i kirken, de øvrige søndagene er det ulike tilbud i kapellet.

Kulturkapellet med utstilling vil være åpent torsdag til søndag, kl. 13.00 – 16.00
Samtidig er det åpen kirke i kunstnerkirken, slik at man kan besøke og oppleve begge steder.

Følg også med på Facebook-siden til Kirken i Hurum for oppdateringer.
Der finner du også egne FB-arrangement for aktivitetene gjennom sommeren

Plass/billetter bestilles/kjøpes på Tikkio.

 

Kunstnerkirken & Kulturkapellet Holmsbu

Her foran Simonetta Saengers «Livets tre» står Tiril B. Bjørkvold, utstillingsansvarlig og vertskap, Hildegunn Opstad, daglig leder for menighetene i Hurum, Frank Tangen, prosjektleder for kulturkapellet, Linda Marthinsen, kultur- og arrangementsansvarlig for åpen kirke og kunstkonsertene, Randi Roås, leder i Søndre Hurum menighetsråd. Foto: Torbjørn Tandberg

Lenke til full presentasjon

Lenke til fullt program

 

 

Kunstnerkirken & Kulturkapellet - Logo

 

 

 

Ravnsborg gartneriKnatvoldstranda camping