badehotellet-800.jpg

10 ting å gjøre i Holmsbu

10 ting å gjøre i Holmsbu

Her har vi samlet en liste med ti opplevelser i Holmsbu som passer enten du er innom på dagstur, weekend eller har hytte i Holmsbu.

  1. Utforsk Holmsbu sentrum: Ta en spasertur gjennom de pittoreske gatene i sentrum, og nyt den sjarmerende atmosfæren. Her finner du små butikker, gallerier og kafeer. Vi har en liste med flere av kafeene og spisestedene her.
  2. Besøk Holmsbu Bad: Dette historiske hotellet har en flott beliggenhet ved sjøen. Du kan besøke hotellets restaurant eller kafé, eller bare nyte den vakre utsikten og arkitekturen.
  3. Gå tur langs kysten: Holmsbu ligger ved Oslofjorden, og det er flere flotte turstier langs kysten. Utforsk de vakre landskapene og ta deg tid til å nyte naturen.Vi har også flere flotte sykkelruter som du kan lese om her.
  4. Holmsbu Spa & Resort: Dersom du er ute etter avslapning, kan du besøke dette spa-anlegget. Her kan du nyte ulike behandlinger og velværeaktiviteter. Hvis du er ute etter overnatting, kan du lese mer om Holmsbu Spa & Resort og de andre overnattingsplassene på denne siden.
  5. Holmsbu Kirke: Den vakre trekirken er vel verdt et besøk. Kirken har en interessant historie og er omgitt av nydelig natur. Les mer om kirken her.
  6. Bade og sole deg: Holmsbu har flere flotte strender og badeplasser. Ta med deg en piknik og tilbring en avslappende dag ved vannet.
  7. Kunst og kultur: Holmsbu er kjent for sitt kunstmiljø. Utforsk lokale kunstgallerier og verksteder, og la deg inspirere av den kreative atmosfæren.
  8. Badehotellet: Dette hotellet har en flott beliggenhet og tilbyr utsøkt mat i en elegant atmosfære. Perfekt for en romantisk middag eller en spesiell anledning. Vi har tidligere snakket om overnatting og spisesteder i denne listen, men her har du begge deler på samme stedet – midt i sentrum av Holmsbu. Les mer om Badehotellet her.
  9. Fottur i Holmsbustien: Holmsbustien er en merket fottursti som tar deg gjennom vakre landskap og gir deg flott utsikt over området.
  10. Dagstur til Rødtangen Fyr: Ta en kort båttur til Rødtangen Fyr, en vakker fyrstasjon med en fascinerende historie. Utforsk området rundt fyret og nyt den fantastiske utsikten.

Uansett om du er ute etter avslapning, kultur, natur eller god mat, har Holmsbu noe å tilby deg. Husk å sjekke lokale arrangementer og aktiviteter når du besøker, da det alltid kan være noe spennende som skjer i området.

Hva skjer i Holmsbu?

Overnatt i Holmsbu