badehotellet-800.jpg

10 ting å gjøre i Holmsbu

10 ting å gjøre i Holmsbu

Her har vi samlet en liste med ti opplevelser i Holmsbu som passer enten du er innom på dagstur, weekend eller har hytte i Holmsbu. Uansett om du er ute etter avslapning, kultur, natur eller god mat, har Holmsbu noe å tilby deg.

Utforsk Holmsbu sentrum

Ta en spasertur gjennom de pittoreske gatene i sentrum, og nyt den sjarmerende atmosfæren. Her finner du små butikker, gallerier og kafeer. Vi har en liste med flere av kafeene og spisestedene her.

Besøk Holmsbu Bad

Dette historiske hotellet har en flott beliggenhet ved sjøen. Du kan besøke hotellets restaurant eller kafé, eller bare nyte den vakre utsikten og arkitekturen.

Gå tur langs kysten

Holmsbu ligger ved Oslofjorden, og det er flere flotte turstier langs kysten. Utforsk de vakre landskapene og ta deg tid til å nyte naturen.Vi har også flere flotte sykkelruter som du kan lese om her.

Holmsbu Spa & Resort

Dersom du er ute etter avslapning, kan du besøke dette spa-anlegget. Her kan du nyte ulike behandlinger og velværeaktiviteter. Hvis du er ute etter overnatting, kan du lese mer om Holmsbu Spa & Resort og de andre overnattingsplassene på denne siden.

Bade og sole deg

Holmsbu har flere flotte strender og badeplasser. Ta med deg en piknik og tilbring en avslappende dag ved vannet.

Kunst og kultur

Holmsbu er kjent for sitt kunstmiljø. Utforsk lokale kunstgallerier og verksteder, og la deg inspirere av den kreative atmosfæren

Jungelsafari

I Holtnestdalen finner du selveste urskogen som er et naturreservat. Den har en unik løvskog, her finnes nesten alle norske løvtrearter naturlig på ett sted. Turen nedover i jungelen går i et ravinelandskap og her må du virkelig balansere for å komme deg helskinnet gjennom. I mai er hvitveisteppene som dekker skogbunnen et fantastisk syn

Dagstur til Rødtangen klokketårn

Ta en kort båttur til Rødtangen klokketårn, et vakkert tårn med en fascinerende historie. Utforsk området rundt tårnet og nyt den fantastiske utsikten.

Ellers er Holmsbu et flott sted for både fotturer og sykkelturer. I tillegg kan det være lurt å sjekke hva som står på programmet av lokale arrangementer og aktiviteter når du besøker. Du finner en oversikt i kalenderen vår her.

Hva skjer i Holmsbu?

Overnatt i Holmsbu

10 ting å gjøre i Holmsbu har ingen nettsider.
Ta kontakt via telefon, e-post eller sosial medier.