Ravnsborg Gartneri og Hagesenter

 In ATTRAKSJONER OG AKTIVITETER

Vårt lokale hagesenter med alt du trenger til hage, terrasse eller verandakasser. Og alt du trenger av utstyr for å gi det hele riktig stell.

Adresse: Jahnrenbakkene 3, 3484 Holmsbu
Telefon:
Mobil: 908 79 486
E-post: post@ravnsborg-hagesenter.no
Internett: www.ravnsborghagesenter.no
Følg oss på: Facebook

Her får du kortreiste planter i ordets rette forstand: Mens andre selger planter som er blitt fraktet gjennom halve Europa – blir våre sommerblomster kjørt på trillebår fra drivhuset og inn i hagesenteret. Det er kort vei, det! Vi bruker lang tid på produksjonen, klipper dem ofte, og lar dem få store potter med mye, næringsrik jord.
Det gjør at våre planter holder svært høy kvalitet – og at de er større enn sommerblomster du får andre steder.
I butikken finnes det alle muligheter til å finne utstyr, hjelpemidler og frø for deg som liker å stelle i din egen hage.

 

Allerede i februar spirer sommerblomstene på Ravnsborg og det er et mektig syn når over tre tusen kvadratmeter blomstrende sommerblomster står klare for salg i april. Det er så mektig at selv turistbussene svinger innom for å ta en titt på herligheten. Blomstene blir så vakre her fordi de får større potter, mer jord, mer plass og lenger tid på å vokse. Det er nesten så man får lyst til å vokse opp her selv. Et besøk i drivhuset gir deg kanskje årets sanseopplevelse? Og nyter du en is på benken i skyggen før du rusler hjem er opplevelsen komplett.

 

 

Bea i Holmsbu