VINTER

NISSEMARSJÈR!

Midt i desember går alle barn og voksne i Holmsbu nissemarsj fra kirken og ned til Juno med fakler og nisseluer. Og på Juno er det som alltid uteservering med grøt og gløgg og barne-TV ute og bål og pledd og saueskinn.

SKAFF DEG SJU SLAG!

i gårdsbakeriet på Sand gård. Julebaksten er bakt i en steinovn som sannsynligvis er like gammel som bryggerhuset; over 250 år gammel.

SPIS HOLMSBUTORSK!

Holmsbutorsken er kjent over hele verden (nesten) og du kan smake den både hos Brdr. Jensen og på Holmsbu Bad og Fjordhotell. Den blir hentet direkte fra båten til fisker Runar når han legger til kai i morgendisen.

VARM TÆRNE PÅ TAKET!

I boblebadet på taket på Holmsbu Hotel & Spa kan du holde hodet kaldt og tærne varme mens du pleier sansene og nyter utsikten. Det er ingen grunn til å vente; hvorfor ikke starte konferansen med en spa-opplevelse?

JULEBORDÈR!

Legg julebordet til Holmsbu i november/desember og spis deg mett og blid. Holmsbu hotell og restauranter kan by på alt du måtte ønske til jul: fasan, kanin, villsvin, rådyr, kalkun. Og lutefisk og pinnekjøtt og ribbe.

FRI!

Hvem trenger vel Rockefeller Center i New York når fotballbanen i Flaterhagan i Holmsbu blir skøyteis om vinteren?  Legg kneet på isen og la det stå til!

SKRU PÅ LYSET SELV!

Holmsbus fineste lysløype slynger seg oppover mot Jahrenengene. Er du førstemann i løypa får du gleden av å skru på lyset helt selv.

BESØK GALLERIET!

Besøk vårt helårsåpne galleri Holmsbustuene midt i hjertet av Holmsbu