HØST

BESTIG EN TOPP

I Hurummarka kan du bestige 26 topper over 300 meter. Haraldsfjellet og Knivsfjell ligger nærmest Holmsbu og byr begge på fantastisk utsikt helt ut i verden..

GRAV I FORTIDA

Visste du at Norges eldste bevarte byggverk befinner seg på Rødtangen? Besøk steinaldergraver og bronsealdergraver og lær mer om høvdingsamfunnet på Rødtangen. Gravene er merket med skilt langs veien før Rødtangen.

TILBAKE PÅ JOBB?

Business skal være leisure. Legg strategimøtene, konferansene og seminarene til herlige fjordomgivelser på Holmsbu Badehotell

LEI EN PRAM

På turistkontoret kan du leie en ekte Holmsbupram. Den er langstrakt og god å ro, og har blitt bygget i Holmsbuområdet gjennom generasjoner.

GÅ I LAND

på Buskeruds sørligste punkt; naturperlen Mølen. Øya er regulert som naturvernområde og har et sjeldent varmt klima og mange sjeldne planter, blant annet misteltein.

FRÅTS

i sprø, ferske, fargerike grønnsaker fra Bergsmyrene gård. Finn og Evelyn har drevet gården biodynamisk i over 30 år- og bedre kortreiste, rene og smaksrike grønnsaker finnes ikke! Rett fra jorda til ditt kjøkken.

KLATRE!

I Holmsbu finnes 20 klatreruter med borrebolter av høy kvalitet. Se «Drammensføreren» eller spør på turistkontoret.