AVLYST: BDhuset – Prøysen i julestria

 In ARKIV

AVLYST grunnet sykdom
Søndag 15. desember inviterer BDhuset til dobbelt-forestillingen «Prøysen i julestria – å leve lykkelig med sukker på» med Perleraden Musikkteatergruppe.
De gjorde stor suksess under sitt forrige besøk i Holmsbu, og med Ingeborg Amalie Hanssen i spissen blir det en herlig humørfylt og variert forestilling også denne gangen!

Tider:  Kl. 17.oo og 20.00
Pris kr. 200,-

Klikk på «Les mer» for full presentasjon.

 

Prøysen i Julestria!

For andre året i Holmsbu! Alt sammen anrettes og serveres av Perleraden Musikkteatergruppe med Ingeborg Amalie Hanssen i spissen, en herlig humørfylt og variert forestilling!

Dette bør du unne deg, et avbrekk i julestria, fritt for kjøpepress og stress, hvor Prøysens tekster og sanger formidles med ironi, humor, sårhet og kjærlighet, en nærhet til livets små og store begivenheter.

Med forestillingen «Prøysen på Fossesholm» har gruppen spilt for fulle hus en uke i august i mange år, og dette blir nå tilpasset forestillinger i BDhuset Holmsbu.

Årets forestilling har fått tittelen «… å leve lykkelig med sukker på» og handler bl.a. om det å ønske seg noe bedre enn det vi allerede har – eller rett og slett behovet for å sukre litt på tilværelsen innimellom.

I denne humørfylte forestillingen møter vi noen av Prøysens beste og kjæreste tekster og sanger.

Søndag 15 desember kl.17.00 og 20.00

 

Prøysen i førjulstida

 

 

Dos Mosquitos julJulekonsert