Myhrene Gård

De flotte omgivelsene gir ypperlige forhold for golf og croquet, med alle tilhørende og nødvendige fasiliteter.

Adresse: Myhreneveien 28, 3484 Holmsbu
Telefon: 32 79 33 12
Mobil: 916 90 906
E-post: mari@myhrenegard.no
Internett: www.myhrenegard.no
Følg oss på: Facebook

For over 150 år siden tok lofferen Nils Nilsson fra Värmland skreppa si og gikk over grensen til Norge for å finne arbeid. Nils fant arbeid i Hurum og kjærligheten førte ham til Ingeborg Gulliksdatter som bodde på øya Mølen utenfor Tofte. Nils og Ingeborg etablerte Myhrene Gård. De hadde ei ku, og den ble brukt til å dra plogen og gi melk de første årene etter at de hadde kjøpt seg mark.

 

Mye har skjedd siden Nils Nilsson vandret mot Norge med skreppa si. I dag produserer femte generasjon Myhrene grønne opplevelser. Hurum Golfklubb samarbeider med Myhrene Gård og golfbanen er åpen fra mai til oktober. Omgivelsene åpner for så mye mer, og her arrangeres også croquet-turneringer, drageflyvning, frisbeegolf og toppturer til Haraldsfjellet. Kanskje har du bare lyst til å nyte en kaffe og lese Financial Times i grønne omgivelser? Opplevelsen av putrende traktorer, bølgende kornåkre og et yrende, kvitrende fugleliv får du på kjøpet!

 

Golf

Vi er hjemmebanen til Hurum Golfklubb, og tilbyr en 9- hulls golfbane og treningsfasiliteter med driving range, putting greener og en treningsbane. All informasjon om golfklubben, banestatus, bestilling av start tider, golftrening med pro, åpningstider i golfhuset og mer til, finner du på: www.hurumgolf.no

 

Croquet

Myhrene Gård tilbyr spill på 4 croquet baner etter internasjonalt mål. Det er mulig for alle å leie utstyr og bane for spill. Ta kontakt med oss i golfhuset når du kommer for leie av utsyr og bane. Trenger du opplæring? Ta kontakt med oss på forhånd for avtale.

Skal du på tur med kollegaer, kunder, venner eller familie?
Vi tilbyr golf, croquet, topptur til Haraldsfjellet, frisbeegolf, drageflyving – og mer til. Mulighetene er mange for både små og store grupper, i alle aldre.

 

Myhrene Gård

 

Siste nyheter

Legg igjen en kommentar